Αεροβόλο πιστόλι KWC SP 2022

Το μοντέλο KM 47DHN της KWC είναι πιστό αντίγραφο ενός πολύ δημοφιλούς αληθινού πυροβόλου όπλου υπό κλίμακα 1/1 και η λειτουργία του είναι πανομοιότυπη με εκείνη του αληθινού πυροβόλου όπλου το οποίο έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη και αδιαμφισβήτητο ιστορικό αξιόπιστης επίδοσης στα χέρια των επαγγελματιών των σωμάτων ασφαλείας. Το μοντέλο KM 47DHN είναι η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς πιστολιού CO2 που έχει το χαρακτηριστικό του ανθεκτικού στη φθορά και ελαφρού πολυμερούς σκελετού και την επιπρόσθετη ενσωματωμένη υπηρεσιακή ράγα για την προσαρμογή βοηθητικών αξεσουάρ. Ακόμα και ο γεμιστήρας μοιάζει και δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον γεμιστήρα του αληθινού όπλου όσον αφορά το βάρος τις διαστάσεις και την αίσθηση ρεαλισμού.
Το κλείστρο του μοντέλου KM 47DHN είναι επεξεργασμένο από ατόφιο μπλοκ ανοξείδωτου χάλυβα, η ευθυβολία του είναι μεγάλης ακρίβειας παρόλο ότι πρόκειται για αεροβόλο ΒΒ με λεία κάννη και η επίδοση του είναι εξαιρετική. Εάν βρίσκετε ελκυστικό το στυλ του κλασικού πιστολιού της Taurus και είστε στον κόσμο των αεροβόλων ή ψάχνετε για κάποιο όπλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σκοπευτήριο, τότε το μοντέλο KM 47DHN της KWC είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Δύναμη έλξεως σκανδάλης:
Επειδή το μοντέλο KM 47DHN είναι ένα πιστόλι μόνο διπλής ενέργειας, η διαδρομή της σκανδάλης είναι λιγάκι μεγαλύτερη με μέτριο τράβηγμα και ομαλή απελευθέρωση.
Ακρίβεια βολής:
Πολύ καλή για αεροβόλο ΒΒ χαμηλού κόστους με λεία κάννη το οποίο σε βλητικές δοκιμές είχε αποτέλεσμα συγκέντρωσης λίγο περισσότερο από 5 cm από απόσταση 20ft (6,09m) σε ελεύθερη όρθια θέση. Το μοντέλο KM 47DHN με σταθερό μεταλλικό κλείστρο, υπέστη επίσης δοκιμή οκτώ βολών σε χρονογράφο Chrony και έδωσε το απίστευτο αποτέλεσμα ταχύτητας στο στόμιο της κάννης 478fps.
Ποιότητα κατασκευής:
Πολύ καλή προσαρμογή και άψογο φινίρισμα στο μοντέλο KM 47DHN.Το μεταλλικό κλείστρο και ο σκελετός από πολυμερές μαζί με τον εξολοκλήρου μεταλλικό κανονικού μεγέθους αποσπώμενο γεμιστήρα προσδίνουν πράγματι σ' αυτό το αεροβόλο άψογη ζυγοστάθμιση και σωστό βάρος.Αίσθηση Ρεαλισμού:
Η αίσθηση ρεαλισμού του αεροβόλου KM 47DHN με βλήματα ΒΒ 4,5 mm της KWC είναι όσο πιο κοντά μπορεί να φθάσει κανείς, πρακτικά σε όλες τις λεπτομέρειες, στο αληθινό πυροβόλο όπλο του οποίου είναι πιστό αντίγραφο Ο κάτοχος αυτού του χαμηλού κόστους αεροβόλου θα εντυπωσιαστεί με την άψογη εμφάνιση του και την καταπληκτική προσοχή που αφιερώθηκε στις λεπτομέρειες κατασκευής του.
Επιπρόσθετα Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  •   Σωστό βάρος και πολύ καλή αίσθηση σταθερότητας στη χρήση του.
  •   Μεταλλικό κλείστρο και εξολοκλήρου μεταλλικός γεμιστήρας κανονικού μεγέθους.
  •   Aκριβές αντίγραφο του αληθινού πυροβόλου όπλου.
  •   Ταχύτητα στο στόμιο της κάννης : 395fps ( 120m/s )
  •   Αρκετά ελαφριά σκανδάλη διπλής ενέργειας
  •   Ο γεμιστήρας περιλαμβάνει την αμπούλα CO2 και 21 ατσάλινα σφαιρικά βλήματα ΒΒ.
  •   Χωνευτή κάννη για επιπρόσθετη αίσθηση ρεαλισμού.
Facebook Twitter Google+ Pinterest
POWERED BY SOFTWEB ADAPTIVE I.T SOLUTIONS @ COPYRIGHT GIOULEKAS 2016