Αεροβόλο πιστόλι KWC PT-92

Το μοντέλο KMB-15 AHN είναι ένα αεροβόλο πιστόλι που χρησιμοποιεί ατσάλινα σφαιρικά βλήματα BBs και έχει ως πηγή ενέργειας αμπούλα CO2. Είναι πιστό αντίγραφο πολλών μοντέρνων όπλων χειρός με παλινδρόμηση κλείστρου
και αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία και ο χειρισμός του είναι πανομοιότυποι με τα αληθινά όπλα. Είναι ένα στιβαρότατο όπλο κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από μέταλλο και διαθέτει μια γρήγορη και δυνατή παλινδρόμηση κλείστρου που είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό στην αίσθηση ρεαλισμού κατά την άσκηση στη σκοποβολή. Ακόμα και ο γεμιστήρας μοιάζει και δίνει την αίσθηση πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον γεμιστήρα του αληθινού πυροβόλου 9 mm όσον αφορά το βάρος και τις διαστάσεις.
Δύναμη έλξεως σκανδάλης: Ελαφριά και μικρής διαδρομής.
Ευστοχία: Εάν ληφθεί υπόψη ότι πρόκειται για ένα αεροβόλο ΒΒ, το μοντέλο KMB15AHN πυροβολεί με απαράμιλλη ευστοχία, και ταυτόχρονα έχει αρκετά ικανοποιητική δύναμη παρά το χαρακτηριστικό γνώρισμα της παλινδρόμησης του κλείστρου.
Αίσθηση Ρεαλισμού: Λόγω της μεταλλικής του κατασκευής, της παλινδρόμησης του κλείστρου και της τέλειας επίδοσης του η αίσθηση ρεαλισμού που προσφέρει στη χρήση του είναι τέλεια ως προς την εμφάνιση, το βάρος και τον τρόπο λειτουργίας ενός όπλου που έχει το στιλ του αληθινού πυροβόλου όπλου.
Ποιότητα Κατασκευής: Εξαιρετική με τέλεια δεξιοτεχνία,
Μετά από βλητικές δοκιμές έχει υπολογιστεί ότι με τη χρήση μιας αμπούλας CO2 αποδίδει περίπου εξήντα βολές στον ημιαυτόματο τρόπο λειτουργίας και 40 βολές στον αυτόματο τρόπο λειτουργίας. Το μοντέλο KMB15AHN είναι μια απαραίτητη replica αεροβόλου για πολλούς λάτρεις της σκοποβολής και επίσης για συλλέκτες. Εκτός από την ανταγωνιστική του τιμή, άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι η αίσθηση ρεαλισμού που προσφέρει στη χρήση του, η μεταλλική του κατασκευή, η επίδοση και επίσης το γεγονός ότι ο σκοπευτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εύκολα τον τρόπο πυροδότησης από ημιαυτόματο σε αυτόματο.

Επιπρόσθετα Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

• Κωδικός Προϊόντος:ΚΜΒ15ΑΗΝ
• Κατασκευαστής: KWC
• Μηχανισμός: Ημιαυτόματος και κατ΄ επιλογή πλήρως αυτόματος με παλινδρόμηση κλείστρου, διπλής και απλής ενέργειας.
• Δύναμη έλξεως σκανδάλης: Η δύναμη έλξεως σκανδάλης είναι ότι θα περιμένατε από ένα αληθινό ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο σε τρόπο λειτουργίας απλής ενέργειας, είναι ελαφριά και μικρής διαδρομής.
• Ποιότητα κατασκευής: Εξαιρετική, σχεδόν εξ ολοκλήρου μεταλλική, σωστό βάρος και απαράμιλλη δεξιοτεχνία.
Ειδικά Χαρακτηριστικά
• Εξαιρετικά ρεαλιστικό αεροβόλο αντίγραφο των πυροβόλων Beretta 92FS και Taurus PT92 με σχεδόν εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή.
• Θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί σαν εξαιρετικό όπλο εξάσκησης στη σκοποβολή αφού η λειτουργία του είναι όμοια με εκείνη του αληθινού ημιαυτόματου πυροβόλου όπλου.
• Η λειτουργία της παλινδρόμησης του κλείστρου είναι σταθερότατη και αυξάνει την αίσθηση ρεαλισμού όταν πυροβολείτε με αυτό το όπλο.
• Αποσυναρμολογείται στο πεδίο βολής όπως ακριβώς το αληθινό Beretta 92FS.
• Μπορεί εύκολα να αλλάξει ο τρόπος πυροδότησης είτε σε ημιαυτόματο ή αυτόματο μετακινώντας τον μοχλό της ασφάλειας ολωσδιόλου προς την κατώτερη θέση.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
POWERED BY SOFTWEB ADAPTIVE I.T SOLUTIONS @ COPYRIGHT GIOULEKAS 2016